Activiteiten

Actuele informatie | Kijk op onze Facebookpagina (https://www.facebook.com/Purefotonl)
 • Purefoto FACEBOOK pagina
 •  

  PAAD NEI FRIJHEID | Theater in Tytsjerk (repetities vanaf november 2016)

  Best erg blij dat ik mijn bijdrage mag leveren aan het levenswerk van Giny Bastiaans Ydema. In april mogen we een groot theater spektakel verwachten in Tytsjerk, waar ik de fotografie van zal doen en PR werkzaamheden zal ondersteunen en uitvoeren. Hier het beeldmerk wat ik voor dit spektakel heb ontworpen en uitgevoerd. Ik hoop nog ontzettend veel van mijn creativiteit in dit theaterspektakel te mogen leggen.

  Links: It paad nei frijheid | Facebook It Paad

   

  FOTO EXPOSITIE | FLORAHOEK Hurdegaryp (vanaf 30 juli 2016)

  Naast de opdrachten die ik krijg, vind ik het ook erg leuk om vrij werk te maken. Dit werk gebruik ik voor mijn exposities. Ik heb een project in het tuincentrum de Florahoek (Hardegarijp) afgerond in samenwerking met de Winkel fan Tryn (Oenkerk) en exposeer vanaf zaterdag 30 juli die foto’s op doek.

  Zaterdagmiddag 30 juli j.l. heb ik portretfoto’s tussen de bloemen gemaakt. Door de enorme belangstelling, proberen we dit binnenkort nog eens te doen. Datum volgt z.s.m.

  Mijn grootste dank gaat uit naar de meiden Silke, Franka, Afine, Rianne, Judith, Kim, Nicky, Jennefer, Isa, Jasmijn, Rianne en Amaris. (kijk op onze Facebookpagina voor meer) Bekijk in de gallery.

  FOTO Campus Middelsee St Annaparochie (juni-2016)

  Op 13 juni 2016 zijn Koning Willem-Alexander en Maxima in St Annaparochie geweest. Ik heb voor hun komst een foto gemaakt die ongelooflijk groot aan de voorkant van de Middelsee campus hangt.

  Deze foto is geprint op een doek van groter dan 3 meter bij  2 meter.
  Dit is het eindresultaat.

   

   

  EXPOSITIE Maaitiidsevenemint Ryptsjerk (29 en 30 mei-2016)

  Meegewerkt aan Foto expositie op Maaitiids evenement in Ryptsjerk. Foto’s met en zonder gedichten. Veel activiteiten zoals op zaterdagavond een nachtwandeling.

   

  FOTO WEEKEND BELGIE (maart-2016)

  Vrijdag 11 maart tot en met maandag 14 maart een fotoweekend in Belgie georganiseerd. Foto’s gemaakt in Luik (station), Durbuy (verblijf in vakantiehuis op een park), Charleroi, waar het accent ligt op straatfotografie in oude verpauperde wijken en oude panden, oude verlaten mijn, etc. Kijk op Facebookpagina voor enkele foto’s van dit zeer geslaagde weekend!

   

   

  FOTO PUREFOTO OP EXPOSITIE Breda (12-2015)

  FOTOBOND: Foto-individueel

  De foto die gekozen is door de jury van foto-individueel hangt nu in de eerste landelijke expositie.
  vrijdag 4 december 2015  t/m zaterdag 2 januari 2016:
  ‘De Nieuwe Veste’ Molenstraat 6  4811 GS BREDA
  Expositie Fotowedstrijd Fotobond

  De winnende foto

  PORTFOLIO PUREFOTO

  Marja’s  Portfolio